Kontakta oss

Anna Schéef

Verksamhetschef

Anna Schéef, verksamhetsansvarig i Helsingborg & Båstad, har hand om läxhjälpen och mentorsprogrammet på Elinebergsskolan, Wieselgrensskolan, Högastensskolan och Dalhemsskolan. Har även ansvaret för våra partners tillsammans med Jessica.

Jag har arbetat flera år i skolans värld och sett hur många barn som inte har några framtidsdrömmar, som har tappat tron på sin egen förmåga och som helt saknar stöd i sin omgivning. Att kunna ge dessa barn en förebild och vän som ser dem och kan inspirera dem till att drömma, det känns gott i hjärtat.

Efter flera år i Stockholm där jag tillbringade större delen av min tid  i ett trångt plåtrör, som flygvärdinna, har jag nu landat i Höganäs på Kullahalvön där jag bor med mina två barn.

Med tanke på min bakgrund är resandet en stor och viktig del av mitt liv men jag älskar även att baka, titta på danska serier, träna på gym och sjunga i kör.

Jessica Grundström Ahldin

Grundare

Jessica Grundström Ahldin, grundare av Drivkraft Malmö och idag verksamhetschef. Brinner för att alla ska ha samma förutsättningar oavsett bakgrund och uppväxt. Tror på att förebilder verkligen kan göra skillnad och hoppas att Drivkraftkonceptet ska växa ut i landet.

Arbetar idag med finansiering och utveckling av Drivkraft tillsammans med fantastiska medarbetare som alla brinner för det vi gör. Är projektledare för Rörsjöstaden-Zenith, Gullviksskolan och Ribersborgsskolan i Malmö och deltar även en del i arbetet i Helsingborg.

Uppväxt i Klippan i nordvästra Skåne och har tillbringat de senaste 20 åren i Paris, Helsingborg, Stockholm och Malmö. Gift och har ett barn, bor i Bunkeflostrand. Älskar att resa, läsa böcker, titta på film och laga mat. Sjunger i kör och drömmer om att någon gång bli bra på piano. Övar just nu på att behärska konsten att segla. Tycker att en kardemummabulle förhöjer vilken dag som helst och tar gärna en sovmorgon då det är möjligt.

Katarina Thorstensson

Projektledare 

Mats Lundberg

Skol- & utbildningsansvarig

Mats Lundberg, projektledare för Rosengårdsskolan, Apelgårdsskolan, Värner Rydénskolan, Hermodsdalsskolan och Videdalsskolan samt är utbildningsansvarig för verksamhetens mentorer och läxhjälpare. Har ett brinnande intresse för människans fulla potential och har rest jorden runt i sökande efter kunskap på området. Det har lett till internationell certifiering som utbildare och coach i självförverkligande psykologi, certifierad hypnosterapeut och en fördjupning i flera andra spännande områden.

Har tidigare erfarenhet som chef och ledare och driver också eget som ledarskap och organisationsutvecklare med fokus på att skapa en kultur som tar det bästa ur både verksamheter och människor. Är uppväxt i Löddeköpinge och bor idag i Hjärup med en av mina två härliga döttrar då min äldsta nu flyttat hemifrån. Improviserar gärna på piano, tränar, äter sunt och provar mig fram i det vegetariska köket, läser och skriver om livet och allt i det.

Drivkraften är att inspirera och bidra till en bättre värld med fokus på Malmö – att vi i vår stad väljer att bli de förebilder vi kan vara för våra unga och för varandra som människa, verksamheter och samhälle.